2021 ELC Yaz Okulu E-Kitap ve Ders Çizelgesi Bilgisi

Haziran 11, 2021

Sevgili Öğrenciler,

Daha önceden belirttigimiz gibi, 2021 ELC Yaz Okulu 17 Haziran 2021 Perşembe günü başlayacaktır.

ELC’de geçireceğiniz yaz dönemine hazırlıklarınızı tamamlarken, aşağıdaki bilgileri dikkatinize sunarız. Sorularınız olması durumunda elc@ku.edu.tr adresiyle iletişime geçiniz.

Yaz Okulu Elektronik Ders Kitaplarına Erişim: Yaz Okulu ders kitapları Pandora kitapevinden 16 Haziran Çarşamba günü itibariyla satın alınabilecektir. E-kitabınızı satın aldığınızda Pandora kitapevi size kitabınıza erişim için bir kod gönderecektir. Kitap satış bilgileri 16 Haziran’da Pandora tarafından paylaşıldığında gerekli satın alma işlemini hızlıca tamamlayıp derslerinize hazır olmanız sizler için çok önemlidir. 16 Haziran’da sizlerle tekrar iletişimde olacağız.

Haftalık Ders Programı: Yaz Okulu ders çizelgesine bu linkten ulaşabilirsiniz. Tutorial ve ders saatlerinde değişiklik yapılabilir.

Başarılı bir yaz dönemi dileriz.

ELC Direktörlüğü