2021 Haziran KUEPE: Ön Bilgi

Haziran 1, 2021

Sevgili Öğrenciler,

Koç Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı (KUEPE) 7 Haziran 2021 Pazartesi – 11 Haziran 2021 Cuma tarihleri ​​arasında yapılacaktır. KUEPE’ye girecek öğrencilerin listesi, detaylı sınav programı ve sınav bilgileri 4 Haziran 2021 Cuma günü saat 19:00’da KU e-postalarınıza gönderilecektir.

ÖNEMLİ: ÇEVRİMİÇİ KUEPE ESASLARI

o KUEPE’ye girebilmek için yerine getirilmesi gereken bazı yasal ve teknik şartlar vardır.

o Lütfen bakınız: Çevrimiçi KUEPE Sınava İlişkin İlkeler ve Çevrimiçi ELC Sınavları için Teknik Gereklilikler

o Yukarıdaki belgelerdeki bilgileri çok dikkatli bir şekilde okuyun ve sınavdan önce gerekli hazırlıkları yapın.

o KUEPE’nin her bölümü hakkında daha detaylı bilgi için lütfen bu linke tıklayınız: https://elc.ku.edu.tr/tr/kuepe/

NOTLAR

o KUEPE’ye girmek için ELC Program Şartlarını yerine getirdiyseniz ve sınava girmeye hak kazandıysanız, KUEPE’ye kaydolmanıza gerek yoktur.

o KUEPE sınavına af sınavı olarak katılıyorsanız elc@ku.edu.tr adresiyle iletişime geçerek 3 Haziran saat 17:00’a kadar ELC Direktörlüğü’ne bilgi vermeniz gerekmektedir.